Yasin Sevimli – Woning Wijzer

Yasin Sevimli – Woning Wijzer
Editie:14
Bedrijf:Woning Wijzer
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Oprichter Woning Wijzer

Mijn naam is Yasin Sevimli en ik ben 21 jaar oud. Ik mag deelnemen aan de minor De Noorderlingen met mijn concept: Woning Wijzer, daarover straks meer.

Ik ben geboren en getogen in Delfzijl, een bijna vergeten stad in het oosten van de provincie Groningen. In Delfzijl woon ik nog steeds, maar na de middelbare school afgerond te hebben ben ik meer in de stad Groningen te vinden dan elders in de provincie.

Momenteel studeer ik Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen en ben ik bezig met het laatste jaar van de opleiding. Al vanaf het moment dat ik aan deze opleiding ben begonnen dwaalde er altijd al een gedachte rond om de vastgoedwereld efficiƫnt en transparant te maken. Daarnaast ben ik van kleins af aan al ondernemend ingesteld, houd ik van efficiƫntie en transparantie. De laatste twee ontbreekt helaas in de vastgoedwereld, daar moet Woning Wijzer verschil in brengen.

Meer over het concept, daarvoor bent u hier uiteraard. Woning Wijzer heeft als doel om de ontransparante vastgoedwereld overzichtelijk en transparanter te maken. Door, in eerste instantie, elk actor (denk aan de makelaars, taxateurs, notarissen en hypotheekadviseurs) op de kaart te zetten met bijbehorende relevante informatie. Denk aan de gehanteerde prijzen, specialiteiten en reviews. Zo kunt u gemakkelijk sorteren op uw voorkeur en een weloverwogen keuze maken.

Dit platform dient niet enkel als vergelijkingstool, maar ook als leidraad in het woningvastgoed. Als voorbeeld: hoe vraag je huursubsidie aan? Wat zijn de voordelen van een vastgoedbeheerder? Hoe zit het alweer met de energielabel en hoe lang is een taxatierapport eigenlijk geldig? Alle informatie die u nodig kan hebben in de woningvastgoedwereld.

Uiteindelijk zal het ook mogelijk zijn voor de makelaars en consumenten zelf, om een woning te verkopen/verhuren op het platform. Daarnaast zullen nog veel meer handige functies ter beschikking komen naarmate het platform uitgebreid wordt.