Friso Visser

Friso Visser
Bedrijf:Innofest

Ik ben Friso van Brain Fuel en Innofest.

Ondernemer in creatie, innovatie, communicatie en presentatie. Ik help je met liefde om te kijken of je product/dienst écht wat toevoegt. Of je verhaal goed in elkaar steekt. Geef mijn werk gerust hippe namen als Design Thinking of Storytelling, maar ik noem het liever gewoon ‘eerlijk advies’.

Ik ben een enthousiaste criticus, wat betekent dat ik helemaal lyrisch ben over je werk – of dat ik gaten schiet in je verhaal. Het kan twee kanten op gaan, maar één ding is zeker: het is altijd de bedoeling om je vooruit te helpen.

Ik startte mijn eerste bedrijf tijdens mijn studie, dus ik weet goed wat je wel (en niet!) moet doen om zowel je bedrijf als je studie te overleven. Op dit moment ben ik druk met mijn start-up Brain Fuel en met innovatiestimuerlingsprogramma Innofest.

Brain Fuel is een nieuwe brainstorming techniek waarmee we bedrijven creatief slimmer maken. Innofest helpt ondernemers hun innovatie te testen op een festival.

Als jij en je onderneming in de categorieën ‘goede ideeën’, ‘ambitieuze ondernemers’ en ‘oplossingen die échte problemen tackelen’ vallen, dan klets ik graag met je verder.

Altijd voorwaarts,

Friso Visser