Lutsen Zijlstra

Lutsen Zijlstra
Bedrijf:Xelvin

Xelvin is gespecialiseerd in de detachering van ondernemende technici. Die door hun gedrevenheid, flexibiliteit en ondernemende instelling nét het verschil maken. Inmiddels hebben wij 600 technici in dienst verdeeld over 20 kantoren in Nederland.

Open, platte organisatie

Wij geloven in een persoonlijke touch, in elkaar kennen. Niet voor niets nemen de consultants regelmatig een kijkje in de keuken van opdrachtgevers. Want alleen zo is het mogelijk adequaat in te spelen op de specifieke vragen en behoeften van bedrijven en medewerkers. Direct contact en korte communicatielijnen staan bij Xelvin hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook wars van de hiërarchische piramide. Voor ons geen vertragende managementlagen en onnodige staf. Doordat Xelvin de vrijheid heeft gecreëerd voor een open platte organisatie is alle ruis tot een minimum beperkt. Een beweeglijke organisatie met slagkracht op de plaatsen waar deze het hardst nodig is.

Regionaal netwerk

Xelvin is continue op zoek naar ondernemende mensen, die eerst een aantal jaren bij Xelvin werken en daarna met behulp van Xelvin hun eigen onderneming kunnen opstarten. Het doel van Xelvin is niet een landelijk netwerk maar juist een regionaal netwerk van verschillende bedrijven waar tussen de technici en de consultant van Xelvin steeds nieuwe klussen kunnen oppakken en zich zo verder kunnen ontwikkelen.

Het unieke van Xelvin zit in de no-nonsense aanpak en de hoge mate van verantwoordelijkheid voor haar medewerkers. Dit maakt Xelvin tot een van de snelst groeiende onafhankelijke detacheringsbureau. We doen het anders dan de markt. Geen hiërarchie, maar vrijheid en verantwoordelijkheid.

Nieuwe ondernemingen

Maatschappelijk gezien draagt Xelvin bij aan de ‘innovatiekracht van Nederland’. Xelvin reserveert een deel van het vermogen voor medewerkers die voor zichzelf willen beginnen. Deze nieuwe onderneming moet dan wel vernieuwend zijn en mag niet concurrerend zijn met opdrachtgevende bedrijven. Op deze manier stimuleert Xelvin de werkgelegenheid en innovatie van de regio’s waarin zij werkt vanuit een praktische invalshoek.

De nieuwe ondernemingen vormen samen met Xelvin de Xgroup. Op dit moment zijn er verschillende nieuwe ondernemingen binnen deze group, zoals; Xinvest, Xeltech, Xelfine en Qreer.

Wil je eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden binnen Xelvin? Neem dan contact met mij op.