Yasin Sevimli – Compas Vastgoed

Yasin Sevimli – Compas Vastgoed"Compas Vastgoed wijst de klant de weg van A tot Z in de vastgoedwereld"
Editie:14
Bedrijf:Compas Vastgoed
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Eigenaar Compas Vastgoed

Mijn naam is Yasin Sevimli en ik ben 21 jaar oud. Ik mag deelnemen aan de minor De Noorderlingen met mijn bedrijf: Compas Vastgoed, daarover straks meer.

Ik ben geboren en getogen in Delfzijl, een bijna vergeten stad in het oosten van de provincie Groningen. In Delfzijl woon ik nog steeds, maar na de Havo afgerond te hebben ben ik meer in de stad Groningen te vinden dan elders in de provincie.

Momenteel studeer ik Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen en ben ik bezig met het laatste jaar van de opleiding. Al vanaf het moment dat ik aan deze opleiding ben begonnen dwaalde er altijd al een gedachte rond, om te ondernemen in dezelfde branche. Ik ben van kleins af aan al ondernemend ingesteld en houd ervan om risico’s te nemen. Zodra ik een concreet idee had, heb ik dit bedrijf opgericht.

Om succesvol te worden moet je onderscheidend zijn, dit is een gouden regel. Ik ben ervan overtuigd dat ik met Compas Vastgoed mezelf kan onderscheiden van andere bedrijven in de klassieke vastgoedwereld.

Hoe? Vooral met behulp van innovatie in het bedrijfsproces en de klanten van A tot Z de weg te wijzen in de vastgoedwereld. Veel vastgoedbedrijven concentreren zich op 1 specifieke tak in de branche, hierdoor moeten mensen zoals u bij het (ver)kopen of (ver)huren van een vastgoedobject terecht bij meerdere bedrijven. Doordat u hier de tijd en kennis niet voor heeft, raakt u ‘verdwaald’ in de ondoorzichtige vastgoedwereld en verliest u uw kostbare tijd en geld.

Compas Vastgoed pakt dit anders aan. Door de klant centraal te stellen met een persoonlijke begeleiding helpen wij u van A tot Z. Huis kopen, verkopen, huren of verhuren? In elk proces begeleiden wij u van begin tot eind. Dankzij onze brede netwerken, beschikken we over de juiste expertise op alle gebieden.

Met mijn keuze voor De Noorderlingen hoop ik dat de begeleiders mij zo veel mogelijk kunnen begeleiden bij het zetten van de beginstappen. Ik hoop onder andere te kunnen leren hoe ik zo efficiënt mogelijk de juiste doelgroep kan bereiken en nog veel meer.