Pieter van Leijen

Passie voor ondernemen en de kritische blik op professionele geluidsapparatuur. Mijn naam is Pieter van Leijen (22), student Small Business & Retail Management.

Pieter van Leijen"Mijn doel is opnieuw kennis te maken met het onbekende en een tweede populaire merknaam te gaan voeren. De Noordelingen legt de focus op groei en dat is exact waar mijn bedrijf nu aan toe is!"
Bedrijf:Van Leijen AV
Functie:Ondernemer Van Leijen AV

Precies 10 jaar geleden ontstond mijn interesse voor techniek. Expirimenteren met radio apparatuur behoorde tot mijn dagelijkse activiteiten. Het plaatselijke geluidsbedrijf was mijn speeltuin en kortsluiting maken mijn expertise.

Al snel ging mijn voorkeur uit naar professionele apparatuur. De verzameling groeide snel waardoor ik besloot verkoopadvertenties te  plaatsen op het internet. Enkele jaren later ontdekte ik een sterke vraag naar apparatuur van het merk Dynacord, een wereldwijd gewaardeerd merk door een breed publiek. Vanaf toen ben ik mij gaan specialiseren.

Intussen ben ik internationaal actief met het leveren van zowel complete systemen als afzonderlijke componenten.  Sinds kort mocht ik mij officieel aansluiten bij Electric Sound als Dynacord dealer bekend onder de naam: Van Leijen AV.