Hilda Kuiper, Jeanique Meijer & Lianne Bangma

Hilda Kuiper, Jeanique Meijer & Lianne Bangma
Bedrijf:Randstad
Functie:Intercedentes Randstad
Wij zijn Hilda, Jeanique en Lianne, Intercedentes bij Randstad, de grootste HR dienstverlener wereldwijd. Je raadt het ongetwijfeld al: onze expertise ligt op het vlak van HR. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het werven en selecteren van talent. Wat is er belangrijk bij een sollicitatiegesprek? Hoe vind ik in tijden van schaarste juist die goede medewerker? Maar ook de andere kant: hoe bereid ik mij goed voor op een sollicitatiegesprek en wat zijn de do’s en dont’s. 
Naast het werven en selecteren spelen wij ook een grote rol in het juridische aspect dat komt kijken bij het aannemen (of afscheid nemen) van personeel. Denk hierbij aan bijv. contracttypes, AVG wetgeving, verschillende cao’s, Wet WAB, Arbeidstijdenwet etc. 
Wij hoefden niet te twijfelden toen wij gevraagd werden voor De Noorderlingen! Het overbrengen van onze kennis of juist het meedenken met kandidaten, werkgevers en ondernemers is wat wij dagelijks doen. Juist deze setting met jonge ondernemers geeft ons veel energie!