Laurens Krikke

Laurens Krikke
Bedrijf:Deloitte
Functie:financial controller / adviseur bij Deloitte

Als financial controller/adviseur bij Deloitte MKB Accountancy & Advies is het mijn missie om ondernemers en ondernemingen inzicht te bieden in hun (financiƫle) performance. Aan de hand van een heldere visie en missie laat ik ondernemers en ondernemingen zien of de gekozen strategie haar doel gaat bereiken. Dit alles probeer ik waar mogelijk te realiseren door middel van geautomatiseerde oplossingen en op maat gemaakte management rapportages.

Tijdens mijn huidige functie bij Deloitte Accountancy & Advies (10 jaar) en voorgaande functie als zelfstandige controller (2 jaar) ben ik mij blijven ontwikkelen en heb diverse opleidingen gevolgd (onder andere HOFAM QC en Accountancy). Door de jarenlange combinatie van werken en leren ben ik staat om de theorie efficiƫnt in de praktijk te brengen.

Tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden werk ik samen met, en voor veel verschillende type persoonlijkheden. Hierbij komen mijn sociale vaardigheden en empathisch vermogen van pas.

Wij zijn als kennisexpert (zowel financieel als fiscaal) aan de Noorderlingen verbonden en verzorgen 1x per halfjaar kennissessies. Ik vind het persoonlijk belangrijk dat ik een positieve bijdrage lever aan het ondernemersklimaat in Noord-Nederland en daarbij indirect zorgdraag voor werkgelegenheid in Noord-Nederland. Het inspireert mij om met jonge, gedreven en enthousiaste ondernemers te werken met een doelstelling.