Sietske Klatter

Sietske Klatter
Bedrijf:Randstad
Functie:Senior Intercedent

Dag ondernemers!

Mijn naam is Sietske Klatter en ik ben Senior Intercedent bij Randstad. Ik ben geboren en getogen in Groningen, de mooiste stad van Nederland. Ik heb Pedagogische Wetenschappen en HRM gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en ben na een half jaar New York inmiddels alweer een aantal jaren werkzaam bij Randstad.

Randstad is van mens en werk en brengt, al meer dan 55 jaar, wereldwijd kandidaat en organisatie bijeen. Dat doen we door met je mee te denken. Waar sta je in je carrière? Voor welke uitdagingen staat je bedrijf? Dat is wat waar ik graag met je over in gesprek ga. Niet alleen omdat het mij een bestaan verschaft. Het is óók mijn passie: het beste naar boven halen in mensen en organisaties.

De Noorderlingen stimuleert ondernemerschap in de regio, dat vind ik top. Dat houdt onze regio levend en vernieuwend. Het doel van de Noorderlingen is om jonge ambitieuze ondernemers laten groeien, zowel persoonlijk als zakelijk. Dat is ook waar ik me dagelijks mee bezig hou en ik kan dan ook niet wachten om je te leren kennen en te horen voor welke uitdagingen je staat. In welke fase bevindt jouw bedrijf zich? Sta je zelfs al op het punt personeel aan te nemen? En vind je dat spannend? Dat begrijp ik! We geven je graag advies of nemen risico’s bij je weg.

Tot snel.