Theo Bos

Theo Bos is het aanspreekpunt als het gaat om financieel economische zaken. Theo is accountant en heeft een eigen accountantskantoor, Radgiver Accountancy, in Groningen. Tevens is hij verbonden aan de opleiding accountancy.

Theo Bos"Rol: Coach met aandachtsgebied financieel economische zaken"
Hogeschool:Hanze
Functie:Docent Hanzehogeschool

Hallo ik ben Theo! Sinds 2019 ben ik werkzaam bij De Noorderlingen. Ik ga jullie als coach begeleiden in het ondernemerschap. Ik heb als accountant ruime ervaring in het adviseren van ondernemers. Daarnaast ben ik zelf ook ruim 18 jaar ondernemer. Ik heb gedurende deze periode ervaring opgedaan in het starten en het uitbouwen van ondernemingen.

Ik vind het erg fijn om te werken met ondernemers en met studenten. Naast mijn werk als accountant en als coach bij de Noorderlingen ben ik Hogeschooldocent Innovatiewerkplaatsen bij de Hanzehogeschool. In een innovatiewerkplaats werken studenten met onderzoekers aan opdrachten van ondernemers. Voor mij is het werken met student ondernemers een mooie kans om zowel te werken met studenten als te werken met ondernemers.

Waar kan ik je mee helpen
Ik kan je adviezen geven over het ondernemerschap. In de basis uiteraard financieel economisch maar daarnaast over veel meer zaken waarmee jullie te maken hebben of krijgen.