Inspirerend Ondernemersontbijt!

Kom ontbijten met De Noorderlingen tijdens het inspirerende ondernemers ontbijt in samenwerking met studenten van het Prins Claus Conservatorium Groningen!

Tijd en locatie
13 november 2019
07:30-10:00
Muziekschool Bij VRIJDAG Sint Jansstraat 7, 9712 JM Groningen, Nederland

Wat drijft ons? Waar lopen we tegen aan en wat verbindt ons?

Bijzondere sprekers
Tijdens een inspirerend ontbijt raak je in gesprek over ondernemen. 3 Noorderlingen zullen op het podium hun inspirerende ondernemers verhaal delen. Want niet het bedrijf, maar de ondernemer staat centraal tijdens deze bijzondere bijeenkomst. De Noorderlingen worden begeleid door studenten van het Prins Claus conservatorium, die op hun beurt een muziek stuk zullen spelen dat past bij het ondernemers verhaal.

Pannenkoeken van Meel&Melk
Tijdens het ontbijt kun je een heerlijke verrassing verwachten van Oud Noorderling Charlotte Schilperoort die je smaakpapillen eens even goed wakker maakt met een heerlijk pannenkoeken ontbijt! Natuurlijk zijn er ook andere ontbijt opties, maar deze pannenkoeken wil je niet missen!
Laat je inspireren
Laat je prikkelen en inspireren, ontmoet de aangesloten partners van De Noorderlingen. Neem je een collega mee? Leuk! We zien graag nieuwe gezichten! Na de plenaire sessie is er natuurlijk nog tijd om na te praten met een kop koffie, waarna je vol energie en inspiratie aan je dag begint!
Inspirerende gesprekken? ✅
Muzikaal genot? ✅
Ambitieuze ondernemers? ✅
Een heerlijk gezond ontbijtje?✅
 
Programma
07:15 Inloop
07:30 inspiratie ontbijt
08:00 Noorderlingen vertellen + studenten conservatorium
09:00 Koffie en napraten
10:00 Einde
Meld je HIER aan voor het ontbijt