De minor

De Noorderlingen is een minor voor ambitieuze studenten met een eigen onderneming. 5 maanden lang écht werken aan je bedrijf of business idee onder begeleiding van professionals. Ben jij klaar voor de NEXT MAJOR STEP?

Meld je aan voor de minor Aanmelden

Major ambition

Ben jij student met je eigen bedrijf? Dan zoeken we jou! De Noorderlingen is een minor voor ambitieuze studenten met een eigen onderneming. 5 maanden lang écht werken aan je bedrijf of business idee onder begeleiding van professionals. Met Inspirerende sprekers, bijzondere workshops, bedrijfsbezoeken, je eigen business coach én toegang tot een enorm netwerk van partners krijgen De Noorderlingen een stevige duw in de rug op weg naar succes! Vragen over financiering, communicatie, of een juridisch vraagstuk waarmee je zit? Partners als Deloitte, Trip Advocaten, Rabobank en RTV Noord helpen je op weg met hun expertise.

Major impact

Ga jij het verschil maken met je bedrijf? Breng jij jou idee naar een miljoenen business?
We zoeken studenten met passie en ambitie, die uit zichzelf harder gaan lopen voor wat ze willen bereiken: Een eigen bedrijf bouwen. Je bént al aan het ondernemen, hebt misschien al betalende klanten óf hebt een knaller van een idee waar je NU mee kan starten! Jij gaat IMPACT maken!

Major steps

De Noorderlingen heeft vele succesvolle alumni en is dé springplank om je bedrijf én jezelf als ondernemer te ontwikkelen. Geen kleine stapjes, maar grote sprongen! Een selecte groep studenten zal worden onderworpen aan een strenge selectieprocedure en zullen zich in september met trots ‘Nieuwe helden van het Noorden’ mogen noemen! Ben jij klaar voor de next major step?

Ben jij student met eigen bedrijf en klaar voor the next MAJOR step? Meld je dan nu aan voor De Noorderlingen! We werken met een intake procedure die bestaat uit een aantal opdrachten en gesprekken. Alleen aanmelden via je Hogeschool is dus niet voldoende.

Meld je aan voor de minor Aanmelden

Over de minor

Ben je benieuwd hoe het programma er uit ziet? We werken volgens verschillende modellen en principes. Zo maken we bijvoorbeeld veel gebruik van designthinking, het leancanvas en effectuation. Nieuwsgierig wat dat allemaal inhoudt? Bekijk het hele programma.