Pitch Please the boxing edition @Martiniplaza

ARE YOU READY TO RUMBLE?!

Tijd en locatie
20 juni 2022
19:30
Martiniplaza Groningen

Ze kijken elkaar recht in de ogen, elk in een hoek van de ring. Ze zijn klaar voor de strijd… Are you ready to rumble? Op 20 juni 2022 in het Martiniplaza tijdens Pitch Please: The Boxing Edition, stappen ondernemers de boksring in om met hun pitch hun tegenstander knockout te slaan.

Wij nodigen jou uit voor een bijzonder event. We zijn enorm blij dat we na twee jaar zonder grootse events weer iets heel tofs kunnen neerzetten. Dat vieren wij graag met jullie tijdens het pitch please event.

De pitchers
Tijdens het spektakel strijden vier finalisten voor de ultieme titel; Winnaar van Pitch Please! Drie van deze plekken zijn al vergeven… de vierde plek wordt live door jou bepaald!

Inspiratie en sensatie
Ondernemen is net topsport. Soms moet je klappen incasseren om als winnaar uit de ring te stappen! Verwacht net als bij een echte bokswedstrijd spektakel! Er zal geen bloed vloeien, maar er zullen zeker rake klappen worden uitgedeeld door de pitchers. Laat je inspireren door interessante spreker die zelf als ondernemer óók heel wat klappen hebben moeten incasseren. Met een heuse ‘Ringmaster’, een top locatie en een publiek vol ondernemers, ondernemende studenten en partners van De Noorderlingen belooft het een geweldige avond te worden!

En JIJ kunt er bij zijn!
Meld je aan via de link! Introducés zijn ook van harte welkom!
We hopen je te zien op 20 juni!