Pitch Please

Tijd en locatie
02 februari 2021
15:30
ONLINE | Facebook

PITCH PLEASE! LIVE VANUIT STADSLAB GRONINGEN 

Pitch Please…live op je scherm!
Het jaar is nog jong, maar De Noorderlingen staan te trappelen om er een feestje van te maken! Tijdens Pitch Please op 2 februari zetten we onze toppers op het podium én gaan we in gesprek met niemand minder dan Willem Groeneveld van Sikkom.

Ben jij erbij? ?Je bekijkt de livestream gewoon vanaf je luie stoel! Praat mee over ondernemerschap en laat weten wie van de pitchers er volgens jou moet winnen! Als publiek is jou een belangrijke taak toebedeeld; het stemmen op de publieksfavoriet! ? De jury, bestaande uit gerenommeerd ondernemers en investeerders, bepaalt de winnaar. JIJ bepaalt de winnaar van de publieksprijs!

Moedig je favoriet dus aan en help hem of haar naar de winst!

SPREKER: WILLEM GROENEVELD (SIKKOM)
Hij krijgt het online soms aardig voor de kiezen, heftige reacties op zowel zijn artikelen, maar ook op zijn werkwijze én blik op de wereld. Want mág je als journalist je eigen mening laten doorschemeren? Ze zijn niet vies van de brut een beetje wakker schudden, bijten zich graag vast in onderzoek en verhalen en slingeren de ene na de andere primeur de wereld in. Als er één ding zeker is, is het dat Willem Groeneveld (Sikkom) niet bang is om wat spreekwoordelijke ruitjes in te gooien. Iets wat hij, helaas wat minder spreekwoordelijk, in 2019 met gelijke munt kreeg terug betaald.Van vastgoed schandalen en viraal gaande rappers, tot het wel en wee van Vindicat waar Groningen een haat/liefdes verhouding mee heeft. Sinds jaar en dag runt Willem Groeneveld als hoofdredacteur; Sikkom. Hét bekende nieuwsplatform, waar toute (jong) Groningen het laatste nieuws uut Grunn, geheel op eigen wijze, voorgeschoteld krijgt.Tijdens Pitch Please op 2 februari gaan we in gesprek met Willem over ondernemerschap, je mannetje staan, de wind van voren krijgen en fouten maken.

Heb je zelf vragen voor deze markante Groninger? Dan kun je live meepraten via de comments op facebook!

Hoe kun je kijken?
Wij reserveren deze editie van Pitch Please geen stoel voor je, maar vragen je om je eigen locatie te bepalen! Misschien werk je thuis, of kijk je vanuit je kantoor. Hoe dan ook: wij hangen de slingers op, maar JIJ moet zelf het feestje maken. Je streamt de Pitch Please Show via Facebook Live. Hierdoor is het op veel devices te bekijken. Je hoeft hiervoor slechts op de dag zelf op onze facebook pagina te kijken! Volg je ons al? Dan is het extra makkelijk! Volg je ons nog niet (shame on you!) dan kun je hier onze facebook pagina vinden!Volg je ons nog niet op insta? Dan kun je hier onze Instagram pagina vinden!

Meld je aan!
Benieuwd welke Noorderlingen er straks op het podium staan? Houd onze social media in de gaten!
Meld je aan via info@de-noorderlingen.nl  en krijg de direct link naar de livestream op de dag zelf in je mailbox!

We zien je graag op 2 februari!??

Bekijk de aftermovie van de laatste fysieke editie HIER.

“Spreken is zilver, Pitchen is goud.”