Aise van der Tol – Nu-gps

GPS-systemen worden veel gebruikt in de agrarische en groene sector. Een GPS-systeem zorgt er voor dat een voertuig altijd recht blijft rijden. Dit zorgt voor besparing van brandstof en een stuk gemak voor de bestuurder.

Aise van der Tol – Nu-gps"Ik hoop een klanten kring op te bouwen in Nederland voor de GPS-systemen en de engineering opdrachten."
Editie:18
Bedrijf:Nu-gps
Hogeschool:NHL Stenden

Mijn naam is Aise van der Tol en ik ben 19 jaar oud. Momenteel zit ik in het 3de jaar Werktuigbouwkunde aan de NHL Stenden in Leeuwarden. Na mijn Havo opleiding heb ik een tussen jaar gehad waarin ik gewerkt heb als monteur bij een akkerbouwer. Daarnaast werk ik nog als engineer in de groene sector. Zelf wou ik al een aantal jaar een eigen bedrijf. Dit werd concreet toen ik in aanraking kwam met de GPS-systemen.

GPS-systemen worden veel gebruikt in de agrarische en groene sector. Een GPS-systeem zorgt er voor dat een voertuig altijd recht blijft rijden. Dit zorgt voor besparing van brandstof en een stuk gemak voor de bestuurder. Daarnaast is het interessant voor het efficiënt bewerken van de grond. Zelf ben ik importeur geworden van een systeem genaamd: FJ Dynamics. Doormiddel van De Noorderlingen wil ik dit gaan weg zetten op de Nederlandse markt.

Daarnaast houd ik mij bezig met engineering opdrachten. Hierbij moet je denken aan het aanpassen van bestaande machines of het ontwikkelen van nieuwe machines. Dit is gaan groeien doordat ik steeds vaker vragen kreeg van mensen uit de agrarische of groene sector, doordat ze machines van mij tegen kwamen bij andere klanten.

Mijn bedrijf heet: Nu-Gps (www.nu-gps.nl). Zelf hoop ik met de Noordelingen meer bekendheid op te bouwen in Nederland. Hierdoor hoop ik een klanten kring op te bouwen in Nederland voor de GPS-systemen en de engineering opdrachten. Mijn bedrijf staat nog in de kinderschoenen. Met de Noordelingen hoop ik dit te kunnen opbouwen en alle rand zaken goed op een rijtje te zetten.  Ik kijk erg uit naar het aankomende half jaar!