Amanda Hempen – Purple crystal garden

Wij van Purple crystal garden verkopen edelstenen en mineralen, zoutstenen, sieraden, fossielen en woondecoratie. Wij kiezen de edelstenen zelf met zorg uit om de kwaliteit te garanderen.

Amanda Hempen – Purple crystal garden"Ik ben eigenlijk altijd al een persoon geweest die haar dromen graag najaagt"
Editie:19
Bedrijf:Purple crystal

Mijn naam is Amanda Hempen en ik ben 27 jaar oud. Op dit moment volg ik de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening aan het Instituut voor Rechtenstudies van de Hanzehogeschool Groningen. Ik ben eigenlijk altijd al een persoon geweest die haar dromen graag najaagt.

In april 2022 kreeg ik het gevoel dat een eigen onderneming misschien wel meer haalbaar was, dan dat ik ooit had gedacht. Het was voor mij niet moeilijk om te beslissen wat ik wilde verkopen, al maanden vond ik inspiratie voor de verkoop van edelstenen op Tiktok.

Ik bedacht een bedrijfsnaam: Purple crystal garden en de daarop volgende maanden ging het snel. Mijn vriend Melvin Beverwijk heeft samen met mij een webshop gemaakt en 1 juli 2022 is de webshop voor het eerst live gegaan.

Wij van Purple crystal garden verkopen edelstenen en mineralen, zoutstenen, sieraden, fossielen en woondecoratie. Wij kiezen de edelstenen zelf met zorg uit om de kwaliteit te garanderen, daarnaast verkopen wij geen man-made of bijgekleurde edelstenen, zonder nadrukkelijk te vermelden dat de edelstenen niet natuurlijk zijn. Wij hebben klanten die edelstenen kopen omdat ze edelstenen mooi vinden, maar ook klanten die edelstenen kopen voor hun energetische werkingen, dit maakt dat wij een relatief grote doelgroep aan klanten hebben.

Wij zijn bereikbaar via verschillende sociale mediakanalen waardoor klanten ons op een laagdrempelige manier kunnen bereiken voor vragen of om gewoon een praatje te maken. Wij laten graag zien wie wij als persoon zijn.

Het aankomende halfjaar hoop ik bij De Noorderlingen te leren hoe ik mijn producten het beste in de markt kan zetten, hoe ik mijzelf en mijn bedrijf verder kan ontwikkelen en hoop ik natuurlijk een nog groter netwerk rondom mij heen te bouwen, want groeien doen wij samen!