Anne Lotte Frik – Unfino

Unfino staat voor Unfinished Original en is gemaakt voor jongvolwassenen die een passie hebben voor muziek en streetwear, omdat ik geloof dat muziek mensen laat groeien en kan samenbrengen. Het merk zal eerlijke, comfortabele en kwalitatieve streetwear leveren.

Anne Lotte Frik – Unfino"Ik geloof dat De Noorderlingen mij hierin de juiste handvaten kan geven om als persoon en ondernemer te groeien. Let’s go!"
Editie:17
Bedrijf:Unfino
Hogeschool:NHL Stenden

“Hoi allemaal!

Mijn naam is Anne Lotte, geboren in 2000 – het jaar van het nieuwe millennium. Ik zit op kamers in Leeuwarden en studeer Communication and Multimedia Design aan NHL Stenden.

Tijdens mijn opleiding kwam ik achter nieuwe en oude passies van mezelf. Concepting, ondernemen, mensen, cultuur, kleding, muziek, design, reclames, scenografie, creatieve videoclips en dansen. Langzamerhand ontdekte ik dat ik deze passies samen kan laten komen in het bedrijf dat ik wil gaan opzetten.

Ik ben bezig met het opstarten van mijn eigen kledingbedrijf in streetwear: Unfino. Unfino staat voor Unfinished Original en is gemaakt voor jongvolwassenen die een passie hebben voor muziek en streetwear, omdat ik geloof dat muziek mensen laat groeien en kan samenbrengen. Het merk zal eerlijke, comfortabele en kwalitatieve streetwear leveren.

De minor De Noorderlingen heb ik gekozen om omringt te zijn met mensen die dezelfde passie als ik hebben, connecties op te bouwen en om veel te leren van de expertise binnen deze minor. Ik kijk er erg naar uit om fulltime bezig te zijn met dit bedrijf op te zetten en ik geloof dat De Noorderlingen mij hierin de juiste handvaten kan geven om als persoon en ondernemer te groeien. Let’s go!”

Groetjes,

Anne Lotte