Arne de Jong – Arnedejong.nl

Arne de Jong – Arnedejong.nl"Mijn doel is om samen kwaliteit én herkenbaarheid te creëren."
Editie:15
Bedrijf:Arnedejong.nl
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Eigenaar

Mijn naam is Arne de Jong, ik ben 23 jaar oud en ik woon in het Friese Gorredijk. Momenteel volg ik de studie Communicatie & Multimedia Design aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Binnen deze studie heb ik verschillende minors gevolgd, waaronder de minor Ondernemen. Gedurende deze minor heb ik mijn eigen bedrijf opgericht, en ben ik begonnen als freelance designer.

Ik ben een creatieve freelance designer die zich richt op het ontwikkelen van huisstijlen, websites en concepten voor (online) campagnes. Mijn doel is om samen kwaliteit én herkenbaarheid te creëren. Ik haal energie uit het vertellen van verhalen in beeld, en sinds 2019 zet ik mijn expertises om in merken, bedrijven en organisaties te helpen. Gedurende mijn studies heb ik de nodige praktijkervaring op mogen doen bij Wijnvoordeel.nl, Skeps Internetbureau en AFC Ajax.

Ik verwacht tijdens De Noorderlingen veel te kunnen leren van de coaches en begeleiders. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij mij de juiste handvaten kunnen bieden om mijzelf en mijn bedrijf verder te ontwikkelen. Een half jaar tijdens mijn studie aan mijn eigen bedrijf werken, is een fantastische kans die ik met beide handen aangrijp. Ook kijk ik er erg naar uit om nieuwe mensen te ontmoeten en te netwerken met andere ondernemers, zowel om te leren als om anderen te helpen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn werk? Neem dan gerust een kijkje op mijn website of Instagram.

Instagram: https://www.instagram.com/arnedejng/