Bart Lijnbach- DGS Events

DGS Events is gespecialiseerd in het organiseren en faciliteren van evenementen

Bart Lijnbach- DGS Events"Ik heb voor de minor gekozen omdat ik mezelf en het bedrijf verder wil ontwikkelen."
Editie:18
Bedrijf:DGS Events

Hoi, Mijn naam is Bart Lijnbach.

Ik ben 23 jaar en kom uit Zuidbroek. In het verleden heb ik een MBO-3 opleiding en een MBO-4 opleiding ondernemerschap gevolgd. In februari 2020 is DGS Events officieel opgericht.

DGS Events is gespecialiseerd in het organiseren en faciliteren van evenementen. Denk hierbij aan een bruiloft of een verjaardag. Ook hebben wij een aantal foodtrucks in beheer. Zo hebben wij onder andere een koffietruck en een grillwagen. Onze klanten zijn heel divers. Het kan gaan om een klant die compleet ontzorgd wil worden.

Bij deze klanten nemen wij dan ook de gehele organisatie in beheer. Het hele plaatje van A tot Z. Ook is er een mogelijkheid om bij ons te huren. Wij bieden daarin ook een groot assortiment aan. Van een tap tot aan bolletjes lampen.

Onze Foodtrucks worden vaak ook ingezet bij de klanten die compleet ontzorgd willen worden, maar het kan ook iets zijn waarmee bijvoorbeeld een bedrijf meer aandacht aan een bepaalde actie in de winkel kan besteden. Bij zulke acties delen wij dan bijvoorbeeld koffie en/ of thee uit.

Ik heb voor de minor gekozen omdat ik mezelf en het bedrijf verder wil ontwikkelen. Hierin wil ik bepaalde diensten vergroten op de markt. Binnen De Noordelingen denk ik daarmee een goeie stap te maken en daarin veel kan leren.