Bart Veneboer – Rhythm

Bart Veneboer – Rhythm"Rhythm is like your heart, it beats"
Editie:13
Bedrijf:Rhythm
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool

Rhythm is like your heart, it beats. Rhythm wordt dé muziekwinkel van het Noorden. Het doel is de grootste muziekwinkel van het Noorden worden en net zo belangrijk: de mooiste muziekwinkel van Nederland. De muziekwinkel moet een ervaring zijn waarbij bezoekers de ogen uitkijken, terwijl ze worden ingepakt door de sfeer, beleving, klantvriendelijkheid en de kundige medewerkers. Het idee is dat het pand minimaal 1000m2 wordt waarin naast de muziekwinkel ook studio’s verhuurd gaan worden. Op deze manier wordt Rhythm dé plek voor muzikanten in het Noorden. 

Mijn naam is Bart Veneboer en ik ben derdejaars student Ondernemerschap & Retail Management aan de NHL-Stenden Hogeschool Leeuwarden. Sinds kleins af aan heb ik al een passie voor muziek en ondernemerschap. De kans om deze twee samen te laten komen, zie ik voor mij in het starten van een eigen muziekwinkel genaamd: Rhythm. 

Het doel van deze minor is het in kaart brengen van de doelgroep, de mogelijkheid onderzoeken voor een samenwerking met Bax Music, bepalen hoe er een rendabel verdienmodel kan worden opgezet en de juiste contacten leggen voor de financiering van het businessplan. De Noorderlingen zal mij helpen op het gebied van coaching, advies en relevante netwerken. 

Kortom, ik kijk uit naar vijf uitdagende maanden waarin ik stappen zal zetten op zowel persoonlijk gebied als met mijn businessplan Rhythm!