Base Bunder – Base Acadamy

Base Bunder – Base Acadamy
Editie:15
Bedrijf:Base Academy
Hogeschool:NHL Stenden

Hoi!

Ik ben Base Bunder, in mijn dagelijks leven studeer ik aan het NHL Stenden Communicatie Multimedia & Design (CMD). Sinds kleins af aan ben ik bezig geweest om mijn multimedia kennis op te bouwen met behulp van video’s, fotografie en web-development, verkopen van kleding en ontwikkelen van cursussen.

Vanuit mijn opleiding heb ik onderwijs geleerd mijzelf te excelleren als student. Dat is bereikt door mijn leervermogen te versterken met behulp van het Design Based Education model (DBE). Zo help ik in mijn onderneming scholen onder het hbo-niveau, te helpen in het introduceren van passende oplossingen om het leervermogen van leerlingen te versterken.

Bij De Noorderlingen verwacht ik mijn onderneming neer te zetten als een concreet bedrijf, die scholen helpt in het versterken van het lerend vermogen met als gevolg dat, de leerlingen beter op zijn plaats komt in de maatschappij.

Wil je meer over mij en onderneming weten? Kijk dan gerust op mijn, portfolio website, Linked-in of de website van Base Academy.

Portfolio website: www.basebunder.nl

Base Academy website: www.baseacademy.nl

Linked-in: www.linkedin.com/in/base-bunder-897a79116