Bram Burger – Margriet Jewels

Bij Margriet Jewels onderscheiden wij ons! De ontwerpen en vervaardiging komen uit het atelier van Goudsmid Margriet.

Bram Burger – Margriet Jewels"Het familiebedrijf Margriet Jewels minimaal over 100 jaar nòg te laten bestaan, waarbij de kwaliteit en herkenbare aspecten behouden blijven"
Editie:17
Bedrijf:Margriet Jewels
Hogeschool:Hanze hogeschool

Sieraden met jouw persoonlijk verhaal

Naast mijn passie voor sport en mijn studie sportkunde aan de Hanze Hogeschool vind ik het erg leuk om ondernemend bezig te zijn. Wat is er mooier dan dat ik dat thuis bij Margriet Jewels kan doen.

Margriet Jewels is een jong familiebedrijf sinds 2016. De grondlegger en ook het gezicht van deze webwinkel is mijn moeder: Margriet Burger-Schouten.

Margriet Jewels is onderdeel van Goudsmid Margriet. In het atelier van Goudsmid Margriet wordt met uiterste zorg aan de bestellingen van Margriet Jewels gewerkt.

Bij Margriet Jewels onderscheiden wij ons! De ontwerpen en vervaardiging komen uit het atelier van Goudsmid Margriet. Daardoor is er de mogelijkheid het sieraad zelf samen te stellen. Bijna alles is mogelijk in ons atelier!

Er zijn veel opties; o.a. de keuze van de vele soorten en kleuren edelmetaal en/of de keuze van een prachtige Edelsteen toegevoegd aan het sieraad en nog veel meer.

Persoonlijke contact is er dan ook altijd als een klant vragen en/of een bestelling plaatst.

Bij Margriet Jewels ben ik sinds 2018 mede-eigenaar Hierbij draag ik vooral bij aan het beheer, de functionaliteit en de marketing van Margriet Jewels. Ook bij de klantenservice kan het zijn dat de klant in contact komt met mij.

Ik heb de Minor “De Noorderlingen” gekozen omdat ik graag met Margriet Jewels op meerdere vlakken de ‘Next Major Step” wil zetten. In het ondernemerschap wil ik mijzelf graag ontwikkelen. Ik wil graag veel kennis vergaren in het algemeen, maar ook specifiek op het gebied van marketing en werkprocessen wil ik stappen maken. Ik verwacht dat dit ik door deze minor mijzelf en het bedrijf goed kan ontwikkelen en mijn streven kan bewerkstelligen.