Britt Lammers & Marije Tolsma – OWN The Style

Britt Lammers & Marije Tolsma – OWN The Style"Wij zorgen voor inspiratie en jij maakt jouw style!"
Editie:15
Bedrijf:OWN The Style
Hogeschool:NHL Stenden
Functie:Eigenaren

Wij zijn Britt Lammers (22) en Marije Tolsma (24) en volgen het komende halfjaar de minor

De Noorderlingen. Wij studeren Ondernemerschap en Retail Management aan NHL Stenden in Leeuwarden. We zitten in het laatste halfjaar van onze studie en met deze minor gaan wij dan ook beide afstuderen in ons eigen bedrijf.

Binnen deze opleiding hebben wij elkaar leren kennen. Al snel kwamen we er beide achter dat we allebei een passie hebben voor sieraden en kleding en dit is de reden dat wij OWN The Style hebben opgericht.

OWN The Style is een Nederlandse online webshop voor vrouwen tussen de 15 en 35 jaar wat opgericht is in oktober 2020. Op de webshop worden sieraden, kleding en accessoires verkocht. OWN The Style is opgericht zodat klanten met onze items hun eigen stijl kunnen ontwikkelen. Wij zorgen voor inspiratie in combinatie met de nieuwste en trendy sieraden, kleding en accessoires. Wij geloven dat klanten met onze items hun eigen stijl kunnen creƫren.

Komend halfjaar verwachten wij ons bedrijf verder te kunnen ontwikkelen. We willen graag groeien met onze onderneming, maar ook als zelfstandige ondernemers. We verwachten dat we veel kunnen leren van andere (startende) ondernemers en veel gaan netwerken. Samen met De Noorderlingen gaan wij afstuderen in ons eigen bedrijf. Ons doel is om tijdens De Noorderlingen een start te kunnen maken met het ontwerpen van onze eigen sieradencollectie.