Ceryl Van Zonneveld – CVZ wonen & hypotheken

Ceryl Van Zonneveld – CVZ wonen & hypotheken"Ik wil namelijk dat mensen hun eigen identiteit veel meer kunnen gaan uiten in de eigen woning."
Bedrijf:CVZ wonen & hypotheken
Hogeschool:Hanzehogeschool

‘’Mijn naam is Ceryl van Zonneveld en ben 20 jaar oud. Ik woon in het mooie Assen.  Op dit moment studeer ik vastgoedkunde aan de Hanze hogeschool in Groningen en ga naar het derde jaar. Voordat ik aan deze opleiding begon heb ik eerst de havo afgerond.

Daarnaast ben ik sinds kort eigenaar van CVZ Wonen, een bedrijf dat bezig is met de oprichting van een website waarop mensen hun eigen woning kunnen ontwerpen. Ik wil namelijk dat mensen hun eigen identiteit veel meer kunnen gaan uiten in de eigen woning. CVZ Wonen wil daarbij ondersteunen. Mijn missie is dan ook het meer divers maken van het huidige woningaanbod, zodat iedereen een woning heeft die past bij het karakter van haar bewoners!

Tijdens de minor ‘De Noorderlingen’ wil ik mij richten op het ontwikkelen en opzetten van deze website, zodat er na een lange onderzoeksfase ook echt een product staat. De klanten die bij mijn bedrijf horen zijn van alle leeftijden en vallen onder de ‘creatievelingen’ en ‘doe-het-zelvers’, maar natuurlijk kan iedereen die nieuwsgierig is geholpen worden!

Ik heb voor de minor ‘De Noorderlingen’ gekozen omdat ik na een lange onderzoeksfase ook daadwerkelijk stappen wil zetten richting het opzetten van een website/bedrijf. Het is namelijk echt mijn droom om een eigen bedrijf te hebben en ik ben dan ook erg blij met deze kans om mee te doen aan de minor. Ik denk dat de coaches van ‘De Noorderlingen’ mij enorm goed kunnen helpen bij het opzetten hiervan en kijk er naar uit om grote stappen te zetten. Ik heb erg veel zin om te starten en mijzelf en mijn bedrijf te ontwikkelen de komende periode’’.