Chesron Hawker – Pleasant Fragrances

Een bedrijf dat gericht is op de verkoop van allerlei lekkere en kwalitatieve geurtjes.

Chesron Hawker – Pleasant Fragrances"Een positieve vibe kunnen creëren in hun woonruimte of dergelijke"
Editie:17
Bedrijf:Pleasant Fragrances
Hogeschool:Hanze hogeschool

Hallo,

Ik ben Chesron Hawker. Ik ben 30 jaartjes jong en ik ben in het derde jaar van de opleiding Technische Bedrijfskunde aan de HanzeHogeschool. Verder ben ik oprichter en eigenaar van Pleasant Fragrances. Dat is een bedrijf dat gericht is op de verkoop van allerlei lekkere en kwalitatieve geurtjes.

Sinds het begin van mijn studie loop ik met de gedacht om ondernemer te worden. Ik heb heel lang nagedacht wat ik allemaal precies wilde doen. Na lang denken ben ik met het idee gekomen om online geurtjes te verkopen. Denk maar aan geurkaarsen en huisparfums en andere artikelen die daarbij komen kijken.

Het is de bedoeling dat onze klanten met deze geurtjes een positieve vibe kunnen creëren in hun woonruimte of dergelijke.

Ik heb voor de minor van de Noordelingen gekozen omdat ik vanuit deze minor professionele begeleiding verwacht om mijn bedrijf op te starten en succesvol te blijven. Het is de bedoeling dat ik tijdens deze minor bezig kan zijn met school en tegelijkertijd daarnaast nog aan mijn eigen bedrijf kan werken.

Voor de intake en toelating van de minor moest ik een vooronderzoek doen naar wie mijn potentiële klanten zullen zijn. Uit dit onderzoek is gebleken dat de meeste consumenten regelmatig kaarsen en geurtjes kopen voor hun woning. Het is mijn bedoeling om dit onderzoek iets groter uit te voeren en te testen. Op grond van deze bevindingen zal er een strategie bedacht worden om deze potentiële klanten te bereiken met mijn producten.