Chris Rinsma – CRM Websales

Mijn doel is om aan het einde van de minor een bedrijf te hebben met kwalitatief hoge producten met een eigen brand waar ik trots op kan zijn.

Chris Rinsma – CRM Websales"Mijn doel is om aan het einde van de minor een bedrijf te hebben met kwalitatief hoge producten met een eigen brand waar ik trots op kan zijn."
Bedrijf:CRM Websales

Mijn naam is Chris Rinsma en ik ben 22 jaar. Ik volg de opleiding technische bedrijfskunde bij NHL-Stenden en begin met het 3e jaar waar ik de mogelijkheid krijg om de minor De Noorderlingen te volgen. In 2020 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf CRM Websales. Hier verkoop ik via bol.com allerlei verschillende artikelen. Belangrijk aandachtspunt hierbij was dat het artikelen waren die ik in vergelijking met andere aanbieders scherper kon aanbieden, maar wel met een acceptabele marge. Dat de artikelen een snelle omlooptijd kennen (veel vraag) en kwalitatief goed zijn. Bij de verkopen via CRM Websales vind ik het namelijk ontzettend belangrijk dat de klant tevreden is. Hierbij heb ik aandacht voor een snelle levering, maar ook indien er klachten zijn dat ze goed te woord worden gestaan.

Mijn doel is om aan het einde van de minor een bedrijf te hebben met kwalitatief hoge producten met een eigen brand waar ik trots op kan zijn.

Met CRM Websales wil ik nu meer toe naar een website met een eigen brand., meer doelgroep gericht werken waarbij ik het principe van klant is koning nog wel steeds hoog in het vaandel wil houden. Via de minor De Noorderlingen hoop ik vooral meer zicht te krijgen in het hoe ik dit op een
juiste manier kan aanpakken. Wellicht via netwerken met andere ondernemers kan ik leren van hun ervaringen. Via de Noorderlingen kom ik in aanraking met verschillende expertises en hiermee hoop ik mijn bedrijf naar een next level te brengen.