Corné Haisma – Grow Padel

Met mijn bedrijf hoop ik een bijdrage te mogen leveren aan de groei van de Padel sport in Nederland.

Corné Haisma – Grow Padel"Met mijn bedrijf hoop ik een bijdrage te mogen leveren aan de groei van de Padel sport in Nederland."
Editie:19
Bedrijf:Grow Padel

Mijn naam is Corné Haisma en ik ben 22 jaar oud, ik studeer Human Resource Management aan de Hanze Hogeschool te Groningen.

Momenteel ben ik actief als Freelance Recruiter en daarnaast handel ik in onder andere TECH-producten. Naast ondernemen ben ik sportief, voornamelijk in balsporten heb ik mijn hele leven al grote interesse gehad. Vandaar dat ik het ondernemen en sporten wil gaan combineren.

Met mijn deelname aan De Noordelingen hoop ik begeleiding te krijgen in het aangaan van de uitdagingen die op mijn pad komen rondom het ondernemen. Met mijn bedrijf hoop ik een bijdrage te mogen leveren aan de groei van de Padel sport in Nederland. Padel is voor bijna iedere leeftijdscategorie geschikt maar lang nog niet overal beschikbaar. Hier wil ik verandering in brengen door op verschillende locaties padelbanen aan te bieden.

Het komende semester hoop ik door middel van De Noordelingen en iedereen die daarbij betrokken is van mijn droom de werkelijkheid te maken.