Corné Mulder – Sloepjeshuren

Met nieuwe ideeën en vaarroutes gaat SloepjesHuren het programma verder uitbreiden naar complete groepsactiviteiten waarbij de wensen van de consument vooraan staan en de dag compleet verzorgd wordt.

 

Corné Mulder – Sloepjeshuren"Wat is er nou leuker om van je hobby je werk te maken en je ervaring en liefde in de watersport te delen met anderen."
Editie:17
Bedrijf:Sloepjeshuren
Hogeschool:NHL Stenden

Mijn naam is Corné Mulder, een 23-jarige watersportfanaat. Die zomers niet van het water af te krijgen is. Van sportboten, sloepen, wake boarden tot aan zelfs zeilen is waar ik mij elke zomer mee bezig hou. Hier haal ik dan ook mijn ontspanning en drive vandaan. En ben ik graag een persoon die omringt wordt door mensen, gezelligheid staat daardoor ook bij mij op 1!

Momenteel studeer ik Commerciële Economie aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Waar ik in mijn derde studiejaar zit.

Vanaf jongs af aan ben ik al te vinden in het watersport bedrijf van mijn ouders, waar ik het al snel geweldig vond om klanten te mogen helpen. Met toen al een kijk in de toekomst, liep ik al rond en vertelde ik iedereen dat ik later het bedrijf ga overnemen. Waarna mijn ouders altijd zeiden: “Kijk eerst maar wat je zelf leuk vindt, dit bedrijf overnemen kan altijd nog”

Naar mate de jaren voorbij gingen kwam het ondernemen steeds sterker naar boven. Het begon bij inkopen en verkopen van platenspelers, dat vervolgens veranderde naar een iets uit de hand gelopen wijnhandel.

Na een aantal jaren, wou ik steeds liever graag mijn eigen bedrijf beginnen.

Wat is er nou leuker om van je hobby, je werk te maken en je ervaring en liefde in de watersport te delen met anderen.

Zo ben ik vorig jaar gestart met mijn eigen bedrijf in het verhuren van sloepen onder de naam: “SloepjesHuren”. Dat staat voor: “Voor ontspanning op het water” en dit is ook de basis waar SloepjesHuren naar streeft.

Na een leuk, succesvol seizoen met een aantal opstart problemen, wordt het aanbod in sloepen positief aangepast en gaat SloepjesHuren vol enthousiasme het nieuwe seizoen in.

Met nieuwe ideeën en vaarroutes gaat SloepjesHuren het programma verder uitbreiden naar complete groepsactiviteiten waarbij de wensen van de consument vooraan staan en de dag compleet verzorgd wordt.

Doordat een docent van de opleiding contact met mij gezocht had kreeg ik te horen over de minor De Noorderlingen.

Het ondernemen, de vrijheid en de stappen mogen en kunnen zetten in mijn eigen bedrijf was de reden waarom deze minor mij aansprak.

Ik heb zin om aankomend half jaar te mogen deelnemen aan de minor en ben heel benieuwd wat deze te bieden heeft.