Daan Schaap – Elephant Marketing

Het begon al met een koek en zopie kraampje langs de ijsbaan. Van koek en zopie tot aan de verkoop van meubilair probeer ik altijd wel ergens een handel in te creëren.

Daan Schaap – Elephant Marketing"Ik hoop inzicht vanuit een ander hoekpunt op mijn bedrijf te krijgen. ‘Hoe zou iemand anders iets doen waar ik nooit aan had kunnen denken?’"
Editie:17
Bedrijf:Elephant Marketing
Hogeschool:Windesheim

Hoi!
Mijn naam is Daan Schaap. Ik ben 19 jaar oud en zit in mijn tweede studiejaar van Logistics Management aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ondernemen; een mooi begrip, iets wat ik leuk vind. Het begon al met een koek en zopie kraampje langs de ijsbaan. Van koek en zopie tot aan de verkoop van meubilair probeer ik altijd wel ergens een handel in te creëren. Hierbij is het zeer belangrijk om een merk op te bouwen, alleen ziet niet iedereen dit op die manier. Vanuit die gedachte ben ik een marketingbureau gestart.

Het opboksen tegen de grote spelers, het verbeteren van online vindbaarheid en het bouwen van een merk. Elephant Marketing helpt je hiermee middels Social Media Marketing, SEO/SEA diensten en alles wat met het bouwen van je merk te maken heeft. Er wordt maatwerk geleverd op basis van voorafgaande gesprekken over de behoefte van de klant. Voor Elephant Marketing is het belangrijk dat de klant niet overspoeld wordt met nutteloze informatie. Om die reden bieden wij toepasbare, periodieke rapportages aan waar de klant op in kan spelen en zijn bedrijf laat groeien.

Bij De Noordelingen hoop ik te leren hoe ik mijn kan onderhouden op lange termijn. Daarnaast kijk ik er naar uit om te netwerken met andere ondernemers en hier van te leren. Ik hoop inzicht vanuit een ander hoekpunt op mijn bedrijf te krijgen. ‘Hoe zou iemand anders iets doen waar ik nooit aan had kunnen denken?’