Danick Rinsma en Mart Jonker – Green Clean Wash

GreenClean Wash produceert  en verkoopt duurzaam wasmiddel. Het wasmiddel is een klein bokje, hier doe je 2-4 blokjes van in je was en je was is schoon en ruikt lekker.

Danick Rinsma en Mart Jonker – Green Clean Wash"GreenClean Wash produceert  en verkoopt duurzaam wasmiddel. Het wasmiddel is een klein bokje, hier doe je 2-4 blokjes van in je was en je was is schoon en ruikt lekker."
Bedrijf:Green Clean Wash

Hey, mijn naam is Danick Rinsma, ik ben 19 jaar oud en kom uit het kleine dorpje Irnsum in Friesland. Ik zit op NHL Stenden en doe de opleiding commerciële economie. Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat dit een brede opleiding is waarmee je van alles kan doen.

Ik heb samen met een goede vriend genaamd Mart GreenClean Wash opgezet, dit is een bedrijf dat duurzaam wasmiddel produceert en verkoopt. Het wasmiddel is een klein bokje, hier doe je 2-4 blokjes van in je was en je was is schoon en ruikt lekker. Het concept wordt misschien nog wat aangepast en verbeterd zodat wij echt een top product op de markt kunnen zetten. Wij hopen ook dat we door deze minor meer inzicht in ons bedrijf en de doelgroep krijgen aangezien die nu nogal breed is, namelijk: Duurzame mensen tussen de 25-60. Ook hopen wij dat ons bedrijf beter wordt door deze minor en dat we veel gaan leren van onze klasgenoten, docenten en gastlessen.

Mijn naam is Mart Jonker ik studeer Commerciële Economie aan de NHL Stenden in Leeuwarden. Ik heb samen met mijn maatje Danick een bedrijf in duurzaam wasmiddel. Het zit nog erg in de beginfase dus het is veel uitvogelen, dingen testen, op je bek gaan en weer opnieuw proberen. Wij hebben voor deze minor gekozen omdat wij denken dat dit ons verder gaat brengen door de vele connecties die we gaan opbouwen.