Danouta Sanders – About Thyme

Om het lichaam goed te laten functioneren zijn er een aantal essentiële voedingsstoffen nodig. Die kunnen we uit veel verschillende bronnen halen, waaronder melkproducten en vlees. Maar die voedingsstoffen worden door het dier ook uit een andere bron gehaald – dat kan dus ook anders. Aantonen dat veganistische voeding niet onderdoet aan kwaliteit, gezondheid en bovenal aan smaakgenot, werd dus het uitgangspunt van onze nieuwe onderneming.

Danouta Sanders – About Thyme"It's About Thyme for change. Laten we elkaar inspireren!"
Editie:17
Bedrijf: About Thyme
Hogeschool:Hanze hogeschool

De afgelopen jaren heb ik een boekenkast vol aan kookboeken verzameld, als ware foodie elk vegan product uitgeprobeerd en alle informatie verzameld rondom veganisme. En nu is het tijd om die kennis met anderen te delen! Met About Thyme doen we dit door gerechten niet rondom een stukje vlees te bouwen, maar door smaken centraal te stellen. Vanuit dit concept ontstond dan ook de missie om anderen te laten ervaren dat voeding niet alleen gaat om het verkrijgen van de juiste voedingsstoffen, maar dat het vooral vet lekker is. ‘Flavour over product’ dus.

De onderneming draait dus om smaakervaring, maar draagt ook bij aan de gezondheid, heeft een groot duurzaamheidsaspect en is inzetbaar bij een groot aantal dieetgroepen. Wat we precies doen? Teun Visser (mede-eigenaar & kok) en ik (diëtist i.o.) ondersteunen horecagelegenheden en festivals in het opzetten en uitbreiden van het veganistische aanbod. En in de komende periode starten we met het aanbieden van kookworkshops en voedingslessen.

Met mijn deelname aan De Noorderlingen zou ik me graag verder verdiepen in onze onderneming.
Hoe kunnen we de meeste mensen bereiken en inspireren? Hoe spelen we het beste in op de verschillende klantsegmenten? Hoe positioneren we het bedrijf het beste in de markt? En welke uitbreidingsmogelijkheden zijn er voor ons?