David De Waal – Jadastroom

Wij willen ervoor zorgen dat niemand meer zonder stroom zit onderweg zonder dat dit ten koste gaat van het milieu!

David De Waal – Jadastroom"JaDa staat voor Jasper en David, onze opa heeft deze naam bedacht!"
Editie:19
Bedrijf:Jadastroom

In 2020 is het bedrijf JaDa Consumentenartikelen opgericht door mij en mijn broer Jasper de Waal, mijn naam is David de Waal en ik ben een 24 jaar oude student van de opleiding ORM op het NHL Stenden. JaDa staat voor Jasper en David, onze opa heeft deze naam bedacht! Wij verkopen plug & play zonnepanelen sets voor voer- en vaartuigen die iedereen kan installeren zonder technische kennis, wij hebben ook de kennis in huis om al onze klanten te helpen met alle technische vragen.

Wij willen ervoor zorgen dat niemand meer zonder stroom zit onderweg zonder dat dit ten koste gaat van het milieu!

Het mooie van onze systemen is dat onze klanten niet meer aan stroom hoeven te denken in de caravan, camper of boot want alles gaat automatisch. Met de juiste set zijn je accu’s ook altijd opgeladen en hoef je niet meer naar een stopcontact toe om de accu’s op te laden. Soms worden onze systemen ook op schuurtjes of op tiny houses gebruikt, hiervoor bieden wij sets op maat aan.

Bij de Noorderlingen wil ik mijn netwerk uitbreiden, als je succesvol wilt worden is het erg belangrijk om jezelf te omringen met mensen die ook succesvol willen worden of al succesvol zijn. Daarnaast wil ik veel dingen leren over nieuwe businessmodellen, marketing, branding en nog veel meer andere onderwerpen.

Alles wat ik leer kan ik ook gelijk toepassen in mijn bedrijf!