David van ’t Ende – Daven

Mijn doel is om een gevarieerd klantenbestand te hebben van vaste klanten en een continue stroom van nieuwe klanten.

David van ’t Ende – Daven"Ik verwacht van de minor De Noorderlingen dat ik ondersteuning krijg in mijn toekomstplannen van mijn bedrijf."
Editie:19
Bedrijf:Daven

Ik ben David van ’t Ende, 23 jaar oud en ik studeer vastgoed en makelaardij aan de Hanze hogeschool Groningen. Als vooropleiding heb ik middenkader functionaris bouwkunde afgerond op het Deltion college te Zwolle.

Naast mijn opleiding voer ik inspecties uit voor een ingenieursbureau dat zich bezighoudt met de aardbevingsschade afhandeling in Groningen. Hiernaast wil ik werkzaamheden uitvoeren voor vastgoed- en woningeigenaren. Van onderhoud tot woninginspecties bij de koop/ verkoop van woningen.

Mijn doel is om een gevarieerd klantenbestand te hebben van vaste klanten en een continue stroom van nieuwe klanten. Uiteindelijk wil ik als bedrijf ook zelf projecten realiseren en transformaties doen van al bestaand vastgoed. Ik verwacht van de minor de Noordelingen dat ik ondersteuning krijg in mijn toekomstplannen van mijn bedrijf. Door te sparen met mede ondernemers en coaches wil ik mijn zakelijke en persoonlijke doelen behalen.