Diederik Lodewijks & Joeri Dijk – Löft Homeliving

Momenteel zijn wij druk bezig om met Löft homeliving een groot begrip te worden in de woon- en wanddecoratie. Denk hierbij aan schilderijen, posters, akoestische panelen en sierkussens

Diederik Lodewijks & Joeri Dijk – Löft Homeliving"Wij hopen nieuwe kwaliteiten en inzichten met betrekking tot het ondernemerschap te leren."
Editie:17
Bedrijf:Löft Homeliving
Hogeschool:Hanze hogeschool

Wie is Diederik als ondernemer?

Ik ben Diederik Lodewijks, een 21-jarige, leergierige student Technische Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool te Groningen. Zelf ben ik woonachtig in het prachtige Friese dorp Feanwâlden. Sinds kort ben ik samen met Joeri het bedrijf Löft homeliving begonnen. Ik zou mezelf omschrijven als een ondernemer die zich 110% inzet voor zijn werk. Ik sta altijd open voor nieuwe kansen en uitdagingen en ik ben een ondernemer waar je als klant en compagnon ten alle tijden op aan kunt. 

Wie is Joeri als ondernemer?

Mijn naam is Joeri Dijk en ik ben mede-eigenaar van Löft Homeliving. Ik ben 22 jaar oud en volg de opleiding Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool in Groningen. Als ondernemer zou ik mijzelf omschrijven als iemand met veel ambitie en doorzettingsvermogen. Daarnaast sta ik altijd open voor nieuwe kansen, daarom dat ik ook heel veel zin heb in deze minor!

Löft homeliving 

Momenteel zijn wij druk bezig om met Löft homeliving een groot begrip te worden in de woon- en wanddecoratie. Denk hierbij aan schilderijen, posters, akoestische panelen en sierkussens. Deze producten bieden wij aan in verschillende materialen. Materialen als dibond, plexiglas, geborsteld aluminium etc. Onze producten zijn te vinden op social media en onze webshop.

Wat verwachten wij van De Noorderlingen

Bij De Noorderlingen willen wij ons bedrijf doorlaten groeien tot een groot succes. Naast het behalen van succes met Löft homeliving, hopen wij ons ook op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Wij hopen nieuwe kwaliteiten en inzichten met betrekking tot het ondernemerschap te leren. Wij kijken er ook naar uit om komend halfjaar veel nieuwe mensen te leren kennen en om succesvol te netwerken. Hiernaast willen wij andere mensen graag helpen en natuurlijk staan wij zelf ook erg open om geholpen te worden.