Dion kunst – Frissevloer

Vanaf jongs af aan vond ik het al leuk om te ondernemen, naast dat ik het zelf leuk vind om te om te ondernemen kom ik uit een ondernemersgezin. Je kan daarom wel zeggen dat ondernemen mij met de paplepel is ingegoten.

Dion kunst – Frissevloer"Op het moment heb ik een assortiment van meer dan 1000 producten en lijd ik een succesvolle online business."
Editie:18
Bedrijf:Frissevloer
Hogeschool:Hanze hogeschool

Mijn naam is Dion Kunst en ik ben 24 jaar oud. Ik studeer Ondernemerschap en Retailmanagement aan de Hanzehogeschool te Groningen. Momenteel houd ik mij druk bezig met mijn bedrijf Frissevloer. Mijn bedrijf bestaat uit het verkopen van schoonmaakmiddelen en onderhoudsmiddelen voor vloeren. Op het moment heb ik een assortiment van meer dan 1000 producten en lijd ik een succesvolle online business.

Zo verkoop ik bijvoorbeeld zepen om de vloer te reinigen, cleaners om oude beschermingslagen van vloeren te verwijderen en polijstmiddelen om de vloer weer blinkend te krijgen! Naast deze middelen verkoop ik ook oliƫn en lakken om houten vloeren weer zo goed als nieuw te krijgen. Mijn klanten bestaan uit zowel de zakelijke markt als consumenten.

Vanaf jongs af aan vond ik het al leuk om te ondernemen, naast dat ik het zelf leuk vind om te om te ondernemen kom ik uit een ondernemersgezin. Je kan daarom wel zeggen dat ondernemen mij met de paplepel is ingegoten. Mijn ouders hebben een eigen vloerenzaak waarbij allerlei soorten vloeren kunnen worden gekocht, ook plaatsen ze deze vloeren. Je moet hierbij denken aan: Gietvloeren, PVC, Betonlook, Marmoleum en nog veel meer!

Mijn verwachting van De Noorderlingen is om mijn bedrijf te laten groeien doormiddel van de kennis en expertise van de ondernemers die zich bij De Noorderlingen hebben gevestigd. Ik wil namelijk een eigen productlijn opzetten met schoonmaakmiddelen voor de vloer. Ik heb voor deze minor gekozen omdat ik goede verhalen heb gehoord over De Noorderlingen van oud kandidaten en ik van mening ben dat de minor goed aan zal sluiten bij mijn ondernemende visie