Dorieke van Hemel – Skincareclub

Dorieke van Hemel – Skincareclub"Met skincareclub wil ik ervoor zorgen dat mijn doelgroep wordt voorzien van de juiste informatie en de juiste producten"
Editie:15
Bedrijf:Skincareclub
Hogeschool:NHL Stenden

Of je nou een rookie bent op het gebied van skincare of dat je een 10 stappen routine hebt, Skincareclub is er voor iedereen die zich intereseert voor skincare. Skincareclub is opgericht vanuit eigen behoefte, tot een jaar geleden had ik namelijk zelf last van een onrustige huid. Hiervoor heb ik toendertijd veel fouten gemaakt door bijvoorbeeld veel te dure cremes te kopen. Tevergeefts knapte mijn huid hier niet echt van op, tot dat ik mijn blik toch eens verder wierp. Ik kwam erachter dat een propere skincareroutine niet duur hoeft te zijn, maar dat je wel moet weten wat je moet doen en wat je moet gebruiken. Door de juiste spullen aan te schaffen, werd mijn huid rustiger.

En zo begon ook de start van skincareclub. In mijn omgeving merkte ik dat veel mensen producten gebruikten die niet goed zijn. Klein voorbeeldje is dat mensen nog steeds denken dat natuurlijk altijd beter is, of dat het goed is als product lekker ruikt, maar niks is minder waar. Met skincareclub wil ik ervoor zorgen dat mijn doelgroep wordt voorzien van de juiste informatie en de juiste producten. Je moet het eigenlijk zien als een soort van online gids die jou wegwijs maakt in de beste producten en wetenschappelijke informatie. Dat doet skincareclub doormiddel van een blog en een affiliate webshop.