Emiel Eekkerk – TeleTabNL

Emiel Eekkerk – TeleTabNL
Editie:14
Bedrijf:TeleTabNL
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool
Functie:Eigenaar TeleTabNL

Mijn naam is Emiel Eekkerk, aangenaam kennis te maken. Ik ben student aan de NHL Stenden Hogeschool waar ik de opleiding Commerciële Economie volg. Van kleins af aan was ik al druk bezig met het inkopen en verkopen (handelen) van producten. Uiteindelijk ben ik beland in de smartphone wereld, aangezien hier destijds een enorme markt voor was en nog steeds is! In 2016 heb ik mijn passie (in en verkopen) gecombineerd met gebruikte (tweedekans zoals ik ze zelf noem) smartphones en tablets. Zo is mijn bedrijf TeleTabNL geboren.

TeleTabNL is een online onderneming in het inkopen en verkopen van gebruikte smartphones en tablets. Deze smartphones en tablets komen hoofdzakelijk uit abonnementen van consumenten en bedrijven. Vervolgens ben ik de gene welke ze inkoop en worden ze uitgebreid gecontroleerd op een hele waslijst aan eisen waaraan ze bij mij minimaal moeten voldoen. Wanneer ze hieraan voldoen worden ze online geadverteerd en verkocht aan consumenten en steeds vaker aan bedrijven welke handelen in gebruikte producten.

Ik verwacht tijdens De Noorderlingen meer kennis te verkrijgen en te leren over ondernemen, zodat ik na mijn studie direct aan de slag kan als ondernemer! Ook heb ik gedurende deze minor de hoop om tips mee te krijgen waarmee ik kan groeien met mijn bedrijf of in de wereld van ondernemen.  Zoals eerder beschreven run ik op dit moment TeleTabNL, maar mijn passie ligt in de automotive sector en in de toekomst hoop ik in deze wereld ondernemer te kunnen zijn.  Ik heb er zin in!