Esmée Boersma – Studio CEES

12-12-2020, hét moment waarop mijn grote passie een nieuw toekomstperspectief ontmoette. De perfecte uitkomst, een gouden duo, maar dat was nooit mijn plan. Ik besloot tijdens een crisis voor mezelf te beginnen en soms, heel soms, geeft dat me nog steeds kriebels. Toch stel ik je graag voor aan CEES, mijn stoere alter ego. Het gevolg van het aantrekken van de stoute schoenen. Het resultaat? Studio CEES.

Esmée Boersma – Studio CEES"You’re doing great, but let’s do better!"
Editie:16
Bedrijf:Studio CEES
Hogeschool:Popacademie

Ik ben Esmée, 25 jaar oud en founder van deze studio. Als brand- en concept creative is het mijn doel om jouw onderneming de uitstraling te geven die hij verdient. On- en offline.

Het is mijn missie om ondernemers te laten zien dat het mooier én beter kan. Dat jouw onderneming meebuigt met een wereld die constant in beweging is.

Tot mijn grote geluk heb ik al een aantal ondernemers mogen helpen met het vormen, veranderen én versterken van hun merk. Het mooiste compliment dat ik kreeg? ‘Jij hebt mijn visie voor het bedrijf realiteit gemaakt, ik ben weer trots op mijn bedrijf.’ En dát, dat is precies waarvoor ik het doe.

Met mijn deelname aan De Noorderlingen wil ik onderzoeken wat ondernemen voor mij betekent en hoe ik jou, als ondernemer, het beste kan ondersteunen. Ik hoop dat we elkaar kunnen inspireren- en motiveren om iets neer te zetten waar we allemaal trots op mogen zijn. Ik heb er zin in. Jij ook? Hopelijk zie ik je snel!

 

Liefs, Esmée

P.S. You’re doing great, but let’s do better!