Ezra Konneman – Mingle Mangle

Ezra Konneman – Mingle Mangle"Het geeft mij energie om mensen met enthousiasme en tevredenheid te horen over het eindproduct of onze samenwerking."
Editie:15
Bedrijf:Mingle Mangle
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Illustrator

Hoi! Mijn naam is Ezra, 23 jaar en derdejaars Illustration & Animation student aan Academie Minerva in Groningen. Als meisje van drie jaar oud was ik al niet weg te slaan bij mijn tekentafeltje. Deze creatieve kant is zich in de loop der jaren alleen maar verder gaan ontwikkelen…

Voordat ik begon aan mijn huidige studie, ben ik afgestudeerd in Grafische Vormgeving. Tijdens deze studie begon ik met het uitvoeren van verschillende opdrachten binnen de grafische branche onder de naam Mingle Mangle. Ook ben ik onder deze naam gestart met het ontwerpen en verkopen van onder andere zelfgemaakte sieraden en ansichtkaarten. De afgelopen tijd heb ik me bijvoorbeeld bezig mogen houden met het illustreren van boeken in opdracht voor een auteur. De naam Mingle Mangle koos ik heel bewust, omdat het ‘van alles en nog wat’ betekent. Dit beschrijft mijn passie voor zowel het grafische als het illustratieve, maar ook het ontwerpen van een product.

Het geeft me energie om mensen uiteindelijk met enthousiasme en tevredenheid te horen spreken over een eindproduct of samenwerking. Mijn doel binnen deze minor is dan ook om mijzelf verder te ontwikkelen als ondernemer en te leren focussen op wat voor mij persoonlijk belangrijk is. Ik hoop deze periode kennis op te doen over management in het algemeen, maar vooral ook de zakelijke kanten van het vak. Verder lijkt het me super interessant en inspirerend om de processen van andere ondernemers hierin te mogen volgen.