Floris Punt – Go with the Flow

Ik verwacht van de Noorderlingen dat ik een halfjaar intensief bezig kan met mijn bedrijf en de kennis en handvaten krijg om mij persoonlijk en zakelijk te ontwikkelen

Floris Punt – Go with the Flow"Ik verwacht van de Noorderlingen dat ik een halfjaar intensief bezig kan met mijn bedrijf en de kennis en handvaten krijg om mij persoonlijk en zakelijk te ontwikkelen"
Bedrijf:Go with the Flow

Mijn naam is Floris Punt Ik ben 20 jaar oud en studeer momenteel bedrijfskunde aan de Hanze hogeschool Groningen. Naast mijn opleiding heb ik mijn eigen onderneming in de watersport waarbij ik mensen coach en train om hun zeilvaardigheid te verbeteren. Verder ben ik vanaf mijn 15de betrokken bij het bedrijf van mijn moeder de Blauwe Hengst. Met deze minor wil ik mij graag gaan focussen op het uitbreiden van de Blauwe Hengst en is mijn missie om onze visie voor paarden management en voeding over de hele wereld te verspreiden.

De Blauwe Hengst is een opleidings- en behandelcentrum voor paarden. Tijdens de minor focus ik mij voornamelijk op de cursussen die wij online aanbieden via de Blauwe Hengst studiestal. Dit heb ik 2 jaar geleden tijdens corona opgezet om het voor klanten mogelijk te maken om op hun eigen moment en hun eigen tempo de cursussen te kunnen volgen. In de afgelopen 2 jaar hebben we 328 unieke studenten uit België en Nederland mogen verwelkomen. Daarom is het tijdens de Noorderlingen het perfecte moment om dit uit te breiden en nog meer mensen kennis te laten maken met de Blauwe Hengst.

Ik verwacht van de Noorderlingen dat ik een halfjaar intensief bezig kan met mijn bedrijf en de kennis en handvaten krijg om mij persoonlijk en zakelijk te ontwikkelen. Ik heb dan ook voor de minor gekozen omdat ik denk dat ik hier op een andere manier ga studeren dan op de reguliere opleiding en ik meer zelf de touwtjes in handen krijg. Dit vind ik erg fijn omdat ik hier veel energie van krijg en het voelt alsof ik zelf wat bereik. Ook lijkt het mij erg interessant om te sparren over ideeën met medestudenten die net zo ondernemend zijn. En je met elkaar tot het maximale gaat. Ik hoop dan ook aan het einde van deze minor nog meer studenten in de studiestal te verwelkomen en dat meer paarden hierdoor gezonder en langer leven.