Freark Okkema – Fitness-Link

Fitness link zorgt ervoor dat iemand die de sportschool bezoekt, aan de hand van 10 meerkeuzevragen, gelinkt wordt aan de juiste fitnesscoach of een sport programma dat bij diegene past.

Freark Okkema – Fitness-Link"Vind de fitnesscoach die bij jou past!"
Editie:12
Bedrijf:Fitness-Link
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool Leeuwarden
Functie:Eigenaar Fitness-Link

Achtergrond en doelstelling

Veel mensen zeggen dat het maken van de juiste studie keuze lastig is en ik geef deze mensen 100% gelijk. Mijn opleidingstraject begon bij een MBO opleiding vestigingsmanager groothandel. Tijdens deze opleiding kwam ik er al achter dat dit niks voor mij was. Dit gevoel bleef bij de HBO opleiding commerciële economie waar ik naar één jaar gestopt ben. Daarna ben ik begonnen aan de opleiding Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool en ook hier miste ik één heel belangrijk punt wat mijn interesse altijd al heeft gehad. Praktische ondernemen. Na twee jaar HBO theorie is het moment eindelijk aangebroken en mag ik een half jaar lang ondernemen bij de minor van de Noordelingen. Tijdens deze minor wil ik mijn visie uitwerken en leren van andere ondernemers. Daarnaast hoop ik bij de Noordelingen een ondernemende omgeving te vinden waarbij ik extra gemotiveerd raak om van mijn idee een succesvolle onderneming te maken.

Fitness-link
Fitness-link zorgt ervoor dat iemand die de sportschool bezoekt verbonden wordt aan de juiste (gekwalificeerde) coach of de optie heeft een sportprogramma te volgen dat bij deze persoon past. Waarom is dit zo belangrijk? Om je sportdoel te kunnen behalen is belangrijk dat het sporten leuk is. Anders wordt het iets wat je moet doen en niet wat wilt doen. Het doel van fitness is naar mijn mening een marathon en niet een sprint. Je ziet het eigenlijk te vaak gebeuren. Iemand valt 10 kilo af in 12 weken wat een ontzettend goede prestatie is. Maar vaak zie je deze mensen helaas een jaar later weer terug op hun oude gewicht. Hoe komt dit? Deze mensen volgen een dieet en sporten voor 12 weken waarna ze er helemaal klaar mee zijn en hun oude gewoontes weer oppakken. Mijn doel is om dit te voorkomen door een sportschoolbezoeker te verbinden aan een coach die er voor zorgt dat klanten hun levensstijl aanpassen en ze niet alleen helpt om 12 weken af te vallen.