Geert van der West – Onlinepetstore.nl

Even voorstellen, mijn naam is Geert van der West. Momenteel ben ik 24 jaar oud. Ik ben opgegroeid in een echt ondernemersgezin, zo zijn mijn ouders  al 30 jaar zelfstandig ondernemers en handelt mijn broer in auto’s.

Geert van der West – Onlinepetstore.nl"Het unieke van Online Pet Store is dat het als dierenwinkel constant in gesprek gaat met (potentiële) consumenten"
Editie:12
Bedrijf:Online Pet Store
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool Leeuwarden
Functie:Eigenaar Online Pet Store

Vanaf ongeveer mijn veertiende hou ik mij zelf bezig met ondernemen, namelijk door middel van het verkopen van Carbid in Friesland onder de tactische naam Carbid Friesland. In 2016 begon ik aan de opleiding Bedrijfseconomie, tegenwoordig Finance & Control aan de NHL Stenden Hogeschool.

Gedurende mijn opleiding kwam mijn ondernemersdrang weer naar boven, ik vind mijn opleiding leuk maar het ondernemen blijft me meer trekken. Begin 2019 begon ik met E-commerce, dit begon steeds meer te lopen en ik begon er steeds meer uitdaging in te zien.

Omdat het me erg interessant leek om eens een brand uit de grond te stampen ben ik met Online Pet Store begonnen. Online Pet Store is een online dierenwinkel die zich in deze beginfase richt op honden en katten. Het unieke van Online Pet Store is dat het als dierenwinkel constant in gesprek gaat met (potentiële) consumenten, zo proberen we ons aanbod constant te sturen op de behoefte van deze consumenten.

Tijdens de minor De Noorderlingen hoop ik Online Pet Store, en ook mijzelf als ondernemer verder te ontwikkelen. Ik ben blij dat ik eindelijk mijn tijd volledig aan ondernemerschap en aan mijn eigen bedrijf kan besteden. Tevens ben ik erg benieuwd naar andere jonge ondernemers en hun ondernemingen.