Geline Andringa – DeMelkmeiden

Geline Andringa – DeMelkmeiden"Met nieuwerwetse producten bezorgen wij ambachtelijke melkproducten met belevenis en bewustwording bij jou aan de voordeur!"
Editie:15
Bedrijf:DeMelkmeiden
Hogeschool:Van Hall Larenstein
Functie:Eigenaar

De melkmeiden is hét merk als je denkt aan een vers, puur en onbewerkt melkproduct. Het bedrijf frist het imago op van de Friese melkveesector, met nieuwerwetse producten en enthousiaste melkmeiden. Wij, een viertal melkmeiden, bezorgen een melkproduct met belevenis en bewustwording bij jou aan de voordeur! Deze melkproducten worden op een ambachtelijke manier bereid op het bedrijf van de ouders van melkmeiden eigenaresse Géline Andringa. DeMelkmeiden zet zich in voor een eerlijk verhaal, wat hoort bij een kwalitatief hoogwaardig, maar bovenal smakelijk product.

Mijn naam is Géline Andringa, ik ben 20 jaar oud en ik studeer Bedrijfskunde & Agribusiness aan het Van Hall Larenstein. Binnenkort zal mijn webshop DeMelkmeiden online gaan, tevens het startsein van het bedrijf DeMelkmeiden. Met de hulp van vriendinnen ga ik de melkproducten aanbieden op mijn eigen manier; Een manier waarbij beleving en bewustwording centraal staat, in combinatie met transparantie en creativiteit.

Ik hoop in deze periode bij de Noorderlingen het bedrijf op de juiste manier onder de aandacht te brengen bij de consument, en er een sterk merk van te maken met een goedlopend concept. Het lijkt mij erg interessant en leerzaam om te spreken met de medestudenten, coaches en professionals. Daarnaast hoop ik mijzelf te ontwikkelen door onder andere meer lef te krijgen op gebied van communicatie en presenteren. Ik hoop dit op een goede manier te leren bij de Noorderlingen.