Georgios Georgiadis – Misfit Movement

Wij bieden waargenomen talenten een podium in ruil voor de kunst die zij creëren. Samen bouwen we een community waarin artiesten ook aan elkaar worden gelinkt. Onze klanten bestaan uit jong volwassenen die affiniteit met exclusieve kleding hebben en graag iets unieks dragen met een verhaal erachter.

Georgios Georgiadis – Misfit Movement"Misfit Movement is een beweging voor en door creatievelingen"
Editie:17
Bedrijf:Misfit Movement
Hogeschool:Hanze hogeschool

Mijn naam is Georgios, 21 jaar en ik studeer Technische Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool in Groningen. Studeren is leuk maar ik onderneem daarnaast ook graag. Mijn vader is ondernemer dus het ondernemersbloed stroomt sinds mijn geboorte al door mijn aderen. Ik heb een aantal kleine bedrijfjes opgezet in het verleden waar ik erg veel van heb geleerd. Van klusjes in de buurt tot schoonmaken in horecapanden, ik deed het! Toen ik hoorde over de Noorderlingen wist ik direct dat ik hier een plek moest zien te bemachtigen. Ik ben het afgelopen jaar namelijk bezig geweest met het uitwerken van plannen voor een onderneming – Misfit Movement.

Misfit Movement is een beweging voor en door creatievelingen. Dit bedrijf heb ik samen met een vriend opgezet omdat wij vinden dat talent en creativiteit meer aandacht moet krijgen. Wij vinden dat hedendaagse kleding te basaal is geworden. Merken kiezen kwantiteit boven kwaliteit en daar moet verandering in komen. Wij werken samen met verschillende artiesten en kunstenaars om kledingcollecties uit te brengen. De kleding wordt in exclusieve oplages verkocht en is maar eenmalig verkrijgbaar. Ons bedrijf streeft naar de wisselwerking tussen ons en de kunstenaar/artiest. Wij bieden waargenomen talenten een podium in ruil voor de kunst die zij creëren. Samen bouwen we een community waarin artiesten ook aan elkaar worden gelinkt. Onze klanten bestaan uit jong volwassenen die affiniteit met exclusieve kleding hebben en graag iets unieks dragen met een verhaal erachter.

Ik heb voor De Noorderlingen gekozen vanwege de vrijheid die gegeven wordt tijdens de minor. Ik zie dit als de perfecte kans om mijn bedrijf naar een hoger level te tillen terwijl ik ook mijn EC’s haal. Ik verwacht mijn netwerk bij De Noorderlingen enorm te vergoten. Daarnaast ben ik erg benieuwd naar de adviesgesprekken en lezingen die worden aangeboden door De Noorderlingen. Ik vind dat jongeren meer gestimuleerd moeten worden om te starten met ondernemen. De Noorderlingen is hier een perfect voorbeeld van!