Gerrit Marinus – GroenEscooters

In 2021 ben ik elektrische E-choppers gaan importeren. Deze soort elektrische scooters zijn zeer in trek bij verhuurbedrijven, maar sinds dit jaar ook steeds populairder bij de particuliere klant.

Gerrit Marinus – GroenEscooters"Sinds jonge leeftijd heb ik als hobby het sleutelen aan scooters en brommers."
Editie:18
Bedrijf:GroenEscooters
Hogeschool:NHL Stenden

Mijn naam is Gerrit Marinus, 20 jaar oud en woonachtig in Twijzelerheide. Ik zit momenteel in het 3e jaar van de opleiding bedrijfseconomie, en volg deze studie aan het NHL Stenden in Leeuwarden. In 2021 heb ik het bedrijf GroenEscooters opgericht, gericht op de verkoop van elektrische scooters, fatbikes en E-steps.

Sinds jonge leeftijd heb ik als hobby het sleutelen aan scooters en brommers. Toen de corona begon in 2020 had ik meer tijd over, en was ik net 18 geworden waardoor ik zelfstandig om gebruikte scooters kon door het land. Dit waren eerst gebruikte brandstof scooters, maar door de grote vraag naar elektrische E-scooters ben ik mij daarin gaan verdiepen.

In 2021 ben ik elektrische E-choppers gaan importeren. Deze soort elektrische scooters zijn zeer in trek bij verhuurbedrijven, maar sinds dit jaar ook steeds populairder bij de particuliere klant. Naast de E-choppers zijn wij ook dealer van Knaap fatbikes en AGM scooters. Onze winkel staat in Twijzelerheide (Friesland).

Ik heb voor deze minor gekozen omdat dit mij de perfecte combinatie lijkt van school en een eigen bedrijf. Naast het behalen van succes met het bedrijf, hoop ik mij ook op persoonlijk vlak te ontwikkelen. En hoop nieuwe inzichten met betrekking tot het ondernemerschap te leren. En denk veel te leren van andere jonge ondernemers die meedoen aan deze minor.