Hinke Haarsma – ByHink

In september 2019 ben ik begonnen met oorbellen te verkopen via Facebook. Dit liep zo goed dat ik meer verschillende en ook andere sieraden en accessoires ben gaan inkopen. Dit doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds met heel veel plezier!

Hinke Haarsma – ByHink"Het belangrijkste vind ik het aanbieden van kwalitatief goede sieraden en accessoires, voor een betaalbare prijs."
Editie:16
Bedrijf:ByHink
Hogeschool:Hanzehogeschool

Mijn naam is Hinke Haarsma, 23 jaar en ik woon in Groningen. Op dit moment begin in aan mijn laatste jaar van de opleiding Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool Groningen. Hiervoor heb ik de opleiding filiaalmanager modevorming afgerond aan het ROC Friese Poort in Sneek.

In september 2019 ben ik begonnen met oorbellen te verkopen via Facebook. Dit liep zo goed dat ik meer verschillende en ook andere sieraden en accessoires ben gaan inkopen. Dit doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds met heel veel plezier! Ik haal vooral voldoening uit het feit dat ik mensen écht blij kan maken met hun aankopen. Het belangrijkste vind ik het aanbieden van kwalitatief goede sieraden en accessoires, voor een betaalbare prijs. Dat maakt ByHink toegankelijk voor iedereen!

Inmiddels is het aanbod uitgebreid met wat kleding. Nadat ik een Facebook- en Instagrampagina ben gaan onderhouden, vond ik het tijd voor een webshop. Sinds mei 2020 staat ByHink officiëel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als bedrijf.

Tijdens mijn minor bij de Noorderlingen verwacht ik vooral heel veel te leren en ervaringen op te doen. Leren van mijn medestudenten door ervaringen en belevenissen met elkaar te delen. Natuurlijk verwacht én h