Huub Danker – Lasergameverhuur Groningen

Huub Danker – Lasergameverhuur Groningen"Mijn doel is om heel Nederland te voorzien van de beste lasergame experience"
Editie:15
Bedrijf:Lasergameverhuur Groningen
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Eigenaar

Wie ben ik?

Mijn naam is Huub Danker en eigenaar van Lasergameverhuur Groningen. Ik ben 24 jaar jong en woonachtig in Groningen. Op dit moment studeer ik Ondernemerschap & Retail Management aan de Hanzehogeschool Groningen.

Van hobby tot serieus bedrijf!

Ik ben in 2016 begonnen met mijn bedrijf. Wat begon is met twaalf lasergeweren verhuren is het uitgegroeid tot meer dan vierhonderd lasergeweren en meerdere attributen voor bij het lasergamen. Op een gegeven moment ging het zo hard dat ik geen ruimte meer had in mijn studentenkamer. Toen heb ik een garagebox gehuurd om al het materiaal op te kunnen slaan en blijf ik groeien om zoveel mogelijk klanten te kunnen bedienen. Mijn doel is om heel Nederland te voorzien van de beste lasergame experience.

Waarom De Noordelingen?

Ik ben bekend geworden met deze minor doordat ik al heel vaak deelnemers van de Noordelingen tegen kwam op mijn social media. Daardoor was mijn interesse al snel gewekt. Waarom ik nou voor de Noordelingen gekozen heb kwam door het feit dat ik met deze minor bezig kan zijn met mijn eigen bedrijf en ook nog studiepunten ervoor kan krijgen. Tijdens deze minor wil ik meer leren om je netwerk te kunnen inzetten om succesvoller te kunnen worden. Daarnaast wil ik leren van de andere Noorderlingen die deze minor volgen.

Email: info@lasergameverhuurgroningen.nl

Website: https://www.lasergameverhuurgroningen.nl/