Ian Torenvlied – Torenvlied Media

Wij bij Torenvlied Media zijn een Allround Design Agency, we focussen ons op het brengen van unieke designs voor al onze klanten. Wij willen ervoor zorgen dat ieder bedrijf die bij ons klant is, een uniek, eigen en tijdloos designs ontvangt en wij alles voor hun uit handen kunnen nemen.

Ian Torenvlied – Torenvlied Media"Wij willen ervoor zorgen dat iedereen trots kan zijn op zijn of haar merk."
Editie:18
Bedrijf:Torenvlied Media
Hogeschool:NHL Stenden

Hey Hoi, mijn naam is Ian Torenvlied en ik ben eigenaar van Torenvlied Media. Wij bij Torenvlied Media zijn een Allround Design Agency, we focussen ons op het brengen van unieke designs voor al onze klanten. Wij willen ervoor zorgen dat ieder bedrijf dat bij ons klant is, een uniek, eigen en tijdloos designs ontvangt en wij alles voor hun uit handen kunnen nemen.

Ik ben 22 jaar jong en al sinds 2012 ondernemer. Mijn eerste onderneming was het verkopen van logo’s aan startende ondernemers. Inmiddels drie bedrijven verder heb ik genoeg kennis om ook grotere bedrijven te helpen en te kunnen ondersteunen in het maken van sterke merk uitingen. Van logo’s tot huisstijlen en van verpakkingen tot bedrijfsfoto’s, wij kunnen jou helpen met een uniek design voor jouw klus.
We vinden het belangrijk om persoonlijk, sociaal en effectief te werken. Dit is ook iets wat wij door communiceren naar onze klanten. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen trots kan zijn op zijn of haar merk. Want wij als ondernemers hebben namelijk allemaal onze eigen merk en dat wordt op een gegeven moment gewoon onze kindje. En dat kindje moet goed verzorgd worden.
Ik wil binnen De Noorderlingen leren om nog meer uit mijn bedrijf te kunnen halen en te kunnen groeien zodat ik eind dit schooljaar personeel kan aannemen om mij te ondersteunen met het helpen van Ondernemers met hun merken en Brands.