Isa van der Grift

Ik help met sociale mediabeheer zodat ondernemers vanuit hun eigen vak zichtbaar worden op sociale media zonder hier dag en nacht mee bezig te hoeven zijn. Zo kunnen zij zich focussen op wat zij het liefste doen.

Isa van der Grift"Met mijn bedrijf wil ik andere ondernemers helpen hun doelgroep via sociale media te bereiken."
Editie:16
Hogeschool:Hanzehogeschool

Hi! Mijn naam is Isa. Ik ben een 20-jarige student die nu in het laatste jaar van haar studie Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool zit. Van kleins af aan vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Toen ik tijdens mijn studie ontdekte dat ik dat kan combineren met marketing, weet ik dat daar verder mee wil. Zo ben ik vorig jaar mijn eigen bedrijf begonnen dat ondernemers helpt met hun sociale media.

Met mijn bedrijf wil ik andere ondernemers helpen hun doelgroep via sociale media te bereiken. Dit doe ik onder andere door te helpen met branding en het bepalen van de juiste strategie zodat de sociale mediakanalen het meest effectief en efficiënt kunnen worden ingezet. Zo help ik ook met sociale mediabeheer zodat ondernemers vanuit hun eigen vak zichtbaar worden op sociale media zonder hier dag en nacht mee bezig te hoeven zijn. Zo kunnen zij zich focussen op wat zij het liefste doen.

Bij de Noorderlingen zou ik graag mijn onderneming naar een hoger niveau tillen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Ik hoop als ondernemer assertiever te worden en hoop daarnaast mijzelf als ondernemer te ontwikkelen. Ook lijkt het mij heel leuk en leerzaam om met medestudenten in gesprek te gaan en te kunnen leren van de coaches en professionals. Ik kijk in ieder geval erg uit naar de komende vijf maanden!