Ivar Regelink – Single of Bezet

Wat mijn ontwerp onderscheidt van anderen is dat ik niet alleen kwaliteit lever, maar ook een boodschap of emotie wil overbrengen.

Ivar Regelink – Single of Bezet"Wat mijn ontwerp onderscheidt van anderen is dat ik niet alleen kwaliteit lever, maar ook een boodschap of emotie wil overbrengen."
Bedrijf:Single of Bezet

Welkom! Mijn naam is Ivar Regelink, en ik ben 22 jaar oud. Momenteel studeer ik bouwkunde aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). Gedurende mijn studieperiode heb ik altijd een drang gehad om iets te ondernemen. Daarom geloof ik dat deze minor perfect aansluit bij mijn studiepad. Tijdens deze minor hoop ik vooral meer duidelijkheid te krijgen over vragen die ik heb en verschillende benaderingen en organisatorische aspecten van ondernemen te verkennen. Vaak ben ik tijdens mijn ondernemingsavonturen obstakels tegengekomen, waarbij zaken niet altijd even duidelijk waren, of waarbij de stappen in het ondernemingsproces door elkaar liepen. Ik denk dat deze minor me hierbij kan helpen.

Het bedrijf dat ik heb opgezet heet “Single of Bezet” en is gespecialiseerd in kledingaccessoires, met de nadruk op heuptasjes. Ik heb gemerkt dat heuptasjes steeds populairder worden en steeds vaker in het dagelijks leven worden gebruikt. Mijn doelgroep bestaat voornamelijk uit jongvolwassenen, aangezien zij over het algemeen kledingaccessoires dragen. Een groot voordeel is dat ik zelf tot deze doelgroep behoor, wat het gemakkelijker maakt om hen te begrijpen en aan te spreken.

Wat mijn ontwerp onderscheidt van anderen is dat ik niet alleen kwaliteit lever, maar ook een boodschap of emotie wil overbrengen. Het viel me op dat mensen in mijn doelgroep soms moeite hebben om de intenties van anderen te begrijpen wanneer ze ergens aanwezig zijn. Mijn product voorziet in labels om deze onduidelijkheid weg te nemen. Het is een eenvoudige, maar effectieve manier om duidelijkheid te verschaffen over iemands beschikbaarheid en intenties, zodat iedereen zich comfortabeler kan voelen.

Ik ben enthousiast om meer te leren en te groeien tijdens deze minor, en ik kijk ernaar uit om mijn ondernemingsvaardigheden verder te ontwikkelen. Samen met mijn medestudenten hoop ik nieuwe inzichten te verwerven en mijn passie voor ondernemen te blijven voeden.