Jaap Nijboer- Algri

Ik ben Jaap Nijboer een 23-jarige student technische bedrijfskunde aan de Hanze hogeschool. Op dit moment ben ik bezig met het opzetten van een applicatie welke vraag en aanbod verbindt binnen de agrarische sector.

Jaap Nijboer- Algri
Editie:12
Bedrijf:Algri
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Eigenaar Algri

Ik heb voor de Noorderlingen gekozen omdat het een goede minor is die aansluit bij mijn ambities en studenten de resources biedt om hun concept uit te werken.

In de agrarische praktijk merkte ik keer op keer dat er veel dingen onduidelijk zijn. Boeren vragen contant naar de beschikbaarheid en prijzen van bijvoorbeeld stro, mest, opslag, arbeid etc. maar niemand lijk echt te weten wat deze middelen en diensten kosten en waar je deze het best kunt kopen. Terwijl partijen die deze goederen bezitten vaak niet weten hoe ze deze op de beste manier kunnen afzetten, veel onbenutte potentie dus! Door het verbinden van deze partijen ontvangen ze beide een eerlijke prijs en kan er rechtstreeks handelgedreven worden. Het komende tijd staat dus in het teken van hard werken om een goed product te bouwen welke aansluiten bij de behoeftes van de agrarische sector.